Condiții de utilizare

Magazinul Colectionarilor – este denumirea comerciala a magazinului online al Numis Fila Srl, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Targu Mures,, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/360/2009, cod unic de inregistrare fiscala RO25358323.

Vanzator – Numis Fila Srl.

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe SITE-ul nostru prin PC, telefon, tableta sau orice alt device, magazinul-colectionarilor.ro inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dumneavoastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, ori modificarea, extragerea, utilizarea sau stergerea.
Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Numis Fila SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Magazinul-Colectionarilor.ro respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul magazinul-colectionarilor.ro si nu va colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numit in continuare Date Personale) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.
In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de E-mail afisata pe pagina de Contact. Informatiile referitoare la dumnevoastra vor fi sterse din inregistrarile noastre.
SC Numis Fila SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului magazinul-colectionarilor.ro, exceptand cazurile cand acest lucru este prevazut expres de lege.
Continuă