6565Lei cu TVA

Multifiltru AW EcoMix 1054
 

Multifiltru AW EcoMix 1054

Sistemele de multifiltrare  AquaWelt EcoMix complet automatizate cu electrovalve ceramice de ultima generatie de înalta anduranta RX 63 DVS sunt folosite pentru protejarea eliminarea din apa curenta a calcarului fierului, manganului, amoniacului si materii organice din apa. 

Prezenta fierului  peste 0,2mg/l, mangananului  peste 0,05mg/l sau amoniacului peste 0,5mg/l  determina o culoare si un miros neplacut. De asemenea poate sa duca  inmultirea microorganismelor si la distrugerea prin corodare tevilor din instalatia de apa si incalzire.

Rasina cu denumirea comerciala Ecomix este un amestec care este capabil sa retina ionii de fier (Fe++), mangan (Mn++), amoniu (NH3++) prin transformarea acestora intr-un precipitat de Fe+++, Mn+++, NH3+++ nesolubil in apa. Acesta este spalat si trimis la canalizare. Dea semenea prin capacitatea rasinii de a face un schimb ionic se realizaeaza procesul de dedurizare. Duritatea apei nu trebuie sa depaseasca 21 grade germane. Rasina Ecomix este net superioara la toate capitolele fata de rasinile de tip Crystal Right care se mai folosesc doar in anumite aplicatii limitate.

Avantajele Sistemele de multifiltrare AquaWelt EcoMix  sunt:

1.Mediul activ (rasina) din sistemul multitratare este capabil sa retina calcarul, manganul, fierul, amoniacul si o mare parte de substante organice, fara a necesita aparatura suplimentara uneori foarte costisitoare. 
2.Apa rezultata este din punct de vedere al duritatii este similara cu cea produsa de orice dedurizator. Avantajele fiind in capacitatea apei de a emulsiona mai bine cu detergentii si de a nu se depune pe vase si tevi.
3.Sistemul de control automat al; proceselor este computerizat, iar din acest aparat printr-un meniu simplu se pot seta toate procesele necesare unei filtrari in raport de natura apei ce urmeaza a fi filtrata, functie Key Lock pentru blocarea tastaturii, ceas incorporat, debitmetru incorporat.
4.Singurul consumabil este NaCL (sarea de bucatarie).
5. Intretinere deosebit de usoara a aparatului - nu necesita o supravreghere continua.
6.Controlorul computerizat se poate seta in functie de volumul de apa filtrata sau in raport de durata de filtrare.

Caracteristici tehnice:

Volum rasina ECOMIX: 43 litri (efectiv)
IN/OUT : 1"
Capacitate dedurizare: 77 mc x grade germane adica  exemplu: poate deduriza 4 mc de apa cu o duritate  19 grade germane
Debit momentan maxim: 1.3-1.8 mc/h adica 5.-6 robineti deschisi simultan.
Regenerare: imediata sau intarziata in functie de volum sau timp
Dimeniune: 1600x 270 x 500 mm compus din butelia filtranta _vasul de saramura separat.
Masa: 45 kg


GRATUIT sistem de bypass.

Share Product
Share on Facebook Share via E-Mail Share on Twitter Share on Digg
Facebook