Livrare și plata

Livrarea se face prin Posta Romana sau Fan Courier. Pentru un colet expediat prin Posta Romana taxele sunt 10RON iar pentru o expediere prin Fan Courier cu plata ramburs taxele de curierat sunt maxim 19RON, si scad in functie de valoarea comenzii. Aceste tarife sunt valabile pentru cele 3654 localitati din aria de acoperire Fan Courier.

Comenzile peste 150RON se livreaza GRATUIT cu Posta Romana, se percepe doar o taxa de 1RON pentru ambalare, iar cele peste 300RON se livreaza gratuit cu Fan Courier. Nu expediem colete cu ramburs mai mic de 20RON!

Comenzile sunt expediate cel tarziu a doua zi lucratoare, iar coletele ajung in localitatea de destinatie in aprox. 3-4 zile lucratoare. Expedierile facute cu un curier ajung mai repede, in 24-48 ore.

Plata se poate efectua prin ramburs (cash) la livrare, ordin de plata sau online cu cardul prin MobilPay.

Daca nu sunteti multumit de calitatea unui produs, sau considerati ca nu corespunde descrierii de pe site, il puteti returna in 7 zile lucratoare si va rambursam contravaloarea lui, sau il schimbam cu un alt produs.
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, ne puteti contacta folosind formularul de contact, sau ne puteti suna la numerele 0727462998 (Vodafone) sau 0265265161 (Romtelecom) intre orele 08-16, luni-vineri), ori trimite un e-mail (contact (at) magazinul-colectionarilor.ro).
Continuă