Despre noi

Misiune.

  Cu un istoric ce incepe in anul 1956 Aqua-Welt GmbH a fost propulsat de-a lungul anilor intre primele companii din domeniul tratarii apelor. Sistemele concepute de inginerii de la Aqua-Welt sunt mereu revolutionare si tin cont de ultimele cercetari din domeniul apei. Cu sediul in zona de unde izvoreste Salza, raul ce da apa orasului Viena, oras declarat in 2012 pentru a 4-a oara capitala cu cel mai bun nivel al calitatii vietii din lume, Aqua-Welt GmbH beneficiaza de cele mai bune conditii naturale si materiale care sa genereze o activitate deosebita in domeniu. Reprezentanta din Romania, infiintata in 2006 numara printre angajatii sai profesori, ingineri, manageri si economisti care doresc ca pe parcursul anilor sa conduca firma si marca Aqua-Welt in pozitia de lider national in sisteme de filtrare, incepand de la nivelul de uz casnic pana la nivelul de uz industrial. Componenta a grupului WeltGrup, misiunea noastra este aceea de  a fi unul dintre leaderii productiei si distributiei de sisteme de filtrare. Datorita produselor noastre promovam sanatatea prin consumul unei ape purificate de inalta calitate. Produsele de un nivel calitativ ridicat sunt produse de companii cu renume in domeniul apei.

Echipa noastra.

   Suntem in permanent preocupati de a avea "omul potrivit la locul potrivit ". Prin calificarea superioara, inginerii si specialistii nostrii va ofera consultanta la cele mai exigente nivele.

Certificari

   Sistemul ISO 9001-2000 este implementat inca din anul 2002 si recertificat in anul 2008 de catre grupul UKAS Marea Britanie.