Termeni si conditii de folosire

Termeni si conditii

   Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.aqua-welt.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. WELTHAUS S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. WELTHAUS S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor. De asemenea S.C. WELTHAUS S.R.L. isi rezerva dreptul de modificare a aparatelor cu scopul imbunatatirii sau respectarii unor normative impuse. Toate informatiile si imaginile sunt cu caracter informativ- pentru o informare exacta apelati la formularul de contact din prezentul site. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Site-ului www. aqua-welt.ro este proprietatea S.C. WELTHAUS S.R.L. cu sediul in Zalau, str. G-ral Dragalina nr. 24 D7/2, RO15822662, J31/581/2003, Cont bancar:BCR Zalau RO51 RNCB 0214 0281 4117 0001 Site-ul precum continutul acestuia este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. WELTHAUS S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Confidentialitate

  S.C. WELTHAUS S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www. aqua-welt.ro si S.C. WELTHAUS S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www. aqua-welt.ro si S.C. WELTHAUS S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. aqua-welt.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www. aqua-welt.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

S.C. WELTHAUS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Expeditie si livrare

Livrarea in Bucuresti si centrele de judet se face in in termen de 24 de ore pana la ora 11:30 sau in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora. Livrarea in restul tarii se face in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate si confirmate pana la ora 15:00 si in termen de 72 de ore (3 zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora.

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. WELTHAUS S.R.L. si firmele de curierat partenere). S.C. WELTHAUS S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Cum platesc?

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. WELTHAUS S.R.L. sa va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
- online, prin card.

Garantie

Garantia se acorda pentru 24 de luni CALENDARISTICe de la data cumpararii produsului, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate pe pagina produselor respective. Nu sunt oferite garantii asupra consumabilelor. Consumabile fiind acele component ale aparatului care trebuiesc periodic inlocuite. Ex.: cartuse filtrante, lampi garnituri, etc.

GARANTIA SE REFERA LA FUNCTIONALITATEA APARATULUI IN CONDITII NORMALE DE FOLOSIRE SI PENTRU PARAMETRII TEHNICI PENTRU CARE A FOST PROIECTAT. PRIN GARANTIE NU SE INTELEGE FUNCTIONAREA APARATULUI IN ORICE CONDITII SI PENTRU ORICE CALITATI DE APA.
ATENTIE: anumite produse cum ar sistemele de filtrare industriale, sistemele de filtrare speciale, sisteme de filtrare cu incarcaturi speciale sunt exclusiv destinate specialistilor din domeniul filtrarii apelor.

Montaj si Service

SC WELTHAUS SRL nu asigura montaj, nu asigura punere in functiune(PIF) si nu asigura service pentru aparatura decat la cerere speciala a clientului, pe baza unui contract agreat de ambele parti.Instalarea si intretinerea aparatelor revine exclusiv in sarcina clientului. Recomandarea este ca montajul sa fie facut cu un instalator care va asigura ulterior si service-ul ulterior, curatire periodica, schimbare consumabile, intretinere, depanare. Garantia este valabila indiferent de cine a facut montajul. Depanarea aparatelor in perioada de garantie si postgarantie se efectueaza la sediul firmei din Zalau, str. C. Coposu nr. 37. In perioda de garantie se asigura transportul tur-retur prin curierat, in perioada de post grarantie aceasta sarcina revine clientului.

Returnare

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii www.aqua-welt.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

S.C. WELTHAUS S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. La filtrele de apa, consumabile care au fost folosite si introduse in aparat vor fi scazute din valoarea totala a aparatului, acestea nu mai pot fi refolosite.

S.C. WELTHAUS S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca VANZATORUL i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre S.C. WELTHAUS S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. WELTHAUS S.R.L..

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

  • Contravaloarea transportului produselor catre firma WELTHAUS S.R.L. va fi suportata de client;

  • Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate (scotch lipit direct pe cutie ori cu urme de lovituri )

  • In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;