Expediere

Expedierea se face prin Fun Courier in regim de 24 de ore in centrele de judet sau in zonele arondate de catre curierat ca fiind zona de livrare in 24 de ore.
In celelelte localitati in 48-72 de ore de la primirea comenzilor.
Prin POSTA ROMANA se trimit acele colete care le solicita ca atare clientul.
Livrarile pentru coletele a caror valoare depaseste 1000 lei este gratuita prin Fun Courier. Plata se face Ramburs la primirea coletului daca nu a fost o alta intelegere incheiata.
In mod normal produsele pe stoc comandate pana la ora 13 se expediaza in naceeasi zi lucratoare.
Pentru livrarile sambata solicitati special.
La cerere se trimite AWB-ul.

La Aqua Welt la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu, fara batai de cap. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 15 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur . De aceea, inainte de a returna un produs citeste conditiile de retur specifice produsului.
De asemenea acceseaza linkul de la Conditii de folosire. Formularul il gasesti usor aici sau daca nu il poti solicita pe Email.
Serviciul 15 de zile drept de retur nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta. Vezi aici mai multe detalii despre dreptul la retragere.
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientii www.aqua-welt.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. WELTHAUS S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. La filtrele de apa, consumabile care au fost folosite si introduse in aparat vor fi scazute din valoarea totala a aparatului, acestea nu mai pot fi refolosite. S.C. WELTHAUS S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.