3661RON

AW CA45VR1

Sistemele de filtrare cu carbon activ  AquaWelt CA complet automatizate cu electrovalve ceramice de ultima generatie de înalta anduranta RX 67 DTF sunt folosite pentru eliminarea din apa curenta a clorului  si materiilor organice din apa. 

Prezenta clorului in apa este extrem de daunatoare sanatatii si acesta fiind in cantitate de 99% absorbit prin piele. Eliminarea clorului este o necesitate acolo unde dorim o apa de calitate. De asemenea eliminarea unor substante chimice dupa diferite tratamente se face cu ajutorul coloanelor cu carbon

Avantajele Sistemele de filtrare AquaWelt cu carbon activ  sunt:

1.Mediul activ (carbonul) din sistemul de tratare este de o calitate deosebita preparat conform normelor de sanatate in vigoare din UE.
2.Sistemul de control automat al proceselor este computerizat, iar din acest aparat printr-un meniu simplu se pot seta toate procesele necesare unei filtrari in raport de natura apei ce urmeaza a fi filtrata, functie Key Lock pentru blocarea tastaturii, ceas incorporat, debitmetru incorporat.
3.Aparatul nu are nevoie de consumabile, carbonul activ fiind automat pregatit pentru o noua filtrare. Carbonul activ trebuie inlocuit odata la 5 ani deci nu se incadreaza in categoria consumabilelor.
4. Intretinere deosebit de usoara a aparatului - nu necesita o supravreghere continua.
5.Controlorul computerizat se poate seta in functie de volumul de apa filtrata sau/si in raport de durata de filtrare.

Caracteristici tehnice:

Volum carbon activ: 45 litri (efectiv)
IN/OUT : 1"
Debit momentan maxim: 0.8-1.2 mc/h adica 2-3 robineti deschisi simultan.
Regenerare: imediata sau intarziata in functie de volum sau timp
Dimeniune:1600x 270 x 270 mm compus din butelia filtranta.
Masa: 48 kg


GRATUIT sistem de bypass.

3661RON

ComentariiScrie un comentariu