Sanatatea familiei

SANATATEA FAMILIEI

      Apa spre deosebire de alte medicamente / terapii / tratamente naturiste sau tratamente nenaturiste nu interactioneaza cu alte medicamente sau alte tratamente cauzind reactii adverse nedorite sau neplacute. Apa dimpotriva creste eficienta medicamentelor cu pina la 65 %. In foarte multe terapii / tratamente  naturiste / tratamente nenaturiste Apa face diferenta dintre TRATAMENT EFICIENT si TRATAMENT INEFICIENT.

     Apa normalizeaza continutul de saruri si minerale in organismul uman. Astfel in organism, datorita puterii apei vii de a se autocurata, ramine doar cantitatea optima de saruri si minerale. Organismul uman nu mai functioneaza ca un filtru in care se opresc mineralele si sarurile, ci foloseste doar cantitatea de minerale necesara pentru activitatea zilnica, iar ceea ce e in plus arunca afara prin caile naturale de evacuare

      Apa opreste acumularea toxinelor in organism. Tot asa cum in casa in care traim trebuie sa facem curatenie cel putin o data pe saptamina iar la locul de lucru e necesara curatenia zi de zi, asa e si cu organismul uman. Apa  indeplineste aceasta functie zilnic. Cind se bea sau se foloseste hrana preparata cu Apa  organismul uman se hidrateaza pe dinauntru ceea ce asigura sanatatea organelor interne. Cind faceti baie sau dus cu Apa , organismul uman se hidrateaza pe dinafara ceea ce asigura sanatatea pielii si sanatatea metabolismului prin piele.

    Apa  potoleste foarte bine setea (e un semn al capacitatii sporite de hidratare). Celelalte ape dupa ce le bei ai impresia ca ai inghitit ceva dar setea a ramas si senzatia de naduf, mai ales in timpul caldurilor de vara, e si mai puternica .

    Apa  intareste imunitatea organismului la orice fel de actiune din exterior: radiatia solara, radiatia de la calculatoare, radiatia de la telefoanele mobile si de la antenele de putere mare ce sustin legatura intre telefoanele mobile.

    Apa scoate metalele grele din organism care nimeresc din aer odata cu: aburii / fumul de benzina, motorina, fumul de tigara, emanarile din tapete, mocheta, cleiul de mobila, aburii din masa plastica, emanarile din asfaltul infierbintat, etc

    Apa are un subtil efect antimicrobial / antibacterian / bactericid / antiviral. Acest fapt mareste rezistenta organismului la raceala, gripa, epidemie, infectie, etc. In caz de raceli, gripe, epidemii sau infectii organismul uman suporta mai usor si se recupereaza mai repede.

   Apa  imbunatateste igiena partilor intime, sanatatea sexuala si reproductiva a familiei.

    Apa  normalizeaza starea hemoroizilor

     Apa  curata bine porii pielii

   Apa  spala mai bine hainele si practic elimina detergentul din haine si lengerie intima, care in mod normal se asimileaza prin piele si pe termen lung ataca in primul rind ficatul si rinichii.

     Apa  scade dependenta diabetica a organismului si scade riscul diabetic al zaharului si dulciurilor sau alimentor ce contin zahar (ceai, cafea, sucuri, apa gazoasa, prajituri, torturi, etc.)

   Organismul uman nu cheltuie energia interna pentru asimilareaapei  pentru consumul propriu - apa se asimileaza 100% fara pierderi de energie.

   Apa  creste rezistenta organismului la stres. Apa  scade sensibilitatea ranilor la schimbarea vremii (meteodependenta ranilor).

   Apa  normalizeaza nivelul colesterolului in singe, creste mobilitatea organismului si imbunatateste circulatia periferica a singelui si fluidelor in organismul uman

    Apa  sporeste eficienta si efectele benefice ale suplimentelor nutritive: vitamine, minerale, extracte din plante

    Apa  normalizeaza prezenta lichidelor in organism, opreste procesele de acumulare a sarurilor la incheieturi, scade alergiile, opreste acumularea pietrelor la ficat si rinichi, stimuleaza eliminarea calculilor biliari si de la rinichi, scade intensitatea si incidenta alergiilor.