Cura de slabire

Cura de slabire si infrumusetare

           Urmand aceste simple sfaturi pentru sanatate in mai putin de 1 saptamina veti observa ameliorari semnificative in starea sanatatii Dvs. Orice mic discomfort care poate aparea in acest timp e semn ca organismul se revitalizeaza. Sporirea sanatatii comunicarii intercelulare fortifica mecanismele interne de autocuratire. Toxinele acumulate pe parcursul vietii incet se dizolva si sunt scoase afara pe cale naturala. Are loc detoxifierea organismului. .

    Beti 1 litru de Apa  pe zi - in caz de convalescente beti 2-3 litri de apa  pe zi. Acest simplu obicei produce detoxifierea, normalizarea metabolismului si intarrea imunitatii organismului

Cura de slabire ieftina si eficienta! 4 cicluri de 3+1 zile = 16 zile = minus la cantar 3 kg

        Daca doriti sa slabiti sau mai bine zis doriti sa urmati o cura de slabire eficienta si fara efecte dramatice atunci va recomandam urmatoarea metoda de slabire - beti 300 - 600 ml de apa in loc de masa de dimineata si tot atit in loc de masa de seara - pofta de mancare de obicei dispare.(timp de 3 zile)

    Masa de la mijlocul zilei (pranzul) e obligatoriu sa fie luata. Beti pe zi 20 ml de apa  pentru fiecare kilogram de masa corporala (daca cantariti 90 kg atunci consumati 90 x 0,02 = 1,8 litri de apa).

   Nu beti apa in timpul mesei si nici cu 30 minute inainte si dupa masa. In ziua a 4-a a curei de slabire luati si mancarea de seara. Aici se incheie primul ciclu = 3 + 1 zile.

    Pentru un efect bun sunt necesare 3-4 cicluri. Nu mancati gras si prajit. Reduceti consumul de zahar si sare de 3 ori.

    Carnea nu o mancati cu paine - mai bine mancati-o cu multe legume in proportie de 1 parte carne / 7 parti legume.

   Consumati mai multe legume si fructe.

    Aceasta cura de slabire induce detoxifierea organismului si face bine sanatatii de ansamblu. La fel se recomanda sa mergeti pe jos la pas usor 40 de minute dimineata inainte de servici si seara dupa servici. Mai multe studii arata ca mersul pe jos normalizeaza tensiunea arteriala, normalizeaza metabolismul, sporeste creativitatea, sporeste capacitatea de munca si prelungeste viata.

Alte recomandari pentru frumusete

     Beti 2-3 pahare de Apa  dimineata imediat dupa somn si amanati primirea hranei cu 20-30 de minute. Veti avea o  senzatie de inviorare placuta.

     Apa  scade dependenta diabetica a organismului si scade riscul diabetic al zaharului si dulciurilor sau alimentor ce contin zahar (ceai, cafea, sucuri, apa gazoasa, prajituri, torturi, etc.)

   Organismul uman nu cheltuie energia interna pentru asimilareaapei  pentru consumul propriu - apa se asimileaza 100% fara pierderi de energie.

   Apa  creste rezistenta organismului la stres. Apa  scade sensibilitatea ranilor la schimbarea vremii (meteodependenta ranilor).

   Apa  normalizeaza nivelul colesterolului in singe, creste mobilitatea organismului si imbunatateste circulatia periferica a singelui si fluidelor in organismul uman

    Beti un pahar de Apa  seara cu 30 minute inainte de culcare fara sa mancati nimic dupa aceea - veti avea un somn mai linistit si veti sforai mai putin.

    Nu beti apa cu 30 de minute inainte de mancare. Nu beti apa in timpul mancarii si nici 30 de minute dupa mancare.

    Inainte de a consuma fructele si legumele tineti-le 30 de minute intr-un vas cu apa  - fructele si legumele se improspateaza.

   Nu consumati perioade prea indelungate de timp apa minerala ce are concentratia de mineralizare mai mare de 1,5 g/litru  deoarece mariti concentratia de saruri in organismul Dvs. ceea ce poate duce la slabirea sanatatii fara cauze aparent evidente.

   Evitati consumul apei carbo-gazoase - apa plata e mai recomandata

   Pentru a intari sanatatea dintilor, sanatatea gingiilor si igiena cavitatii bucale clatiti-va bine gura cu apa  dupa fiecare masa timp de 1 minut.