Informatii despre contul meu

NOTĂ: Dacă aveți cont pe site-ul nostru, vă rugăm să faceți click aici.

Do not fill out this fieldDo not fill out this field
* Informații obligatorii

Informațiile dumneavoastră.

Prenume:  *
Nume:  *
Adresa de e-mail:  *

Adresa dumneavoastră.

Strada, numar, ap, etc:  *
Cod Poștal:  *
Localitate:  *
Țara:  *

Informații de contact

Numărul de telefon:  *
Fax:  
Newsletter:  

Parola dumneavoastră.

Parola:  *
Confirmarea parolei:  *

Confidentialitate

 S.C. WELTHAUS S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor;
www. aqua-welt.ro si S.C. WELTHAUS S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei;
www. aqua-welt.ro si S.C. WELTHAUS S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www. aqua-welt.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www. aqua-welt.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

S.C. WELTHAUS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.